Hem

 

Välkommen!

Varmt välkommen till familjeföretaget S&S Sotning och Skorstensrenovering AB, som ligger i Gullarp utanför Eslöv. Vi hjälper dig med helhetslösningar för skorstenar och kaminer. Vi renoverar och gör nyinstallationer, samt sotar och hjälper våra kunder att hitta en lösning som passar just deras hem. I vår butik finns något för alla. Vi har nya kaminer och tillbehör från välkända varumärken. Kontakta oss gärna för visning i butik, eller för offertförfrågan.

  

Vi utför

Vi arbetar både med nyinstallation och renoveringar av skorstenar och kaminer.
Vi finns här för att kunna hjälpa er de kalla kvällarna då kylan tränger in i huset och ni behöver det lilla extra för att värma upp er och bostaden på ett säkert och tryggt sätt.
Vi har lång erfarenhet och lämnar garantier på alla våra jobb.

Mer info..

Butiken

Vår butik är uppbyggd i hemmiljö och där finns 35-40st spisar i alla dess former, färger och storlekar. Förutom de klassiska täljstenskaminerna och konvektionsspisarna, erbjuder vi även kakelkaminer som numera finns i en mängd olika färger och utföranden. Pelletskaminer och kakelugnar finns också i sortimentet. Kom gärna på besök för inspiration. Det bjuds givetvis på kaffe!

Bilder från butiken..

Hembesök

Vi erbjuder kostnadsfria kundbesök runt om i Skåne. Vid hembesök ger vi er tips och råd för en lösning av er skorsten eller vilken kamin som skulle passat just ert hem, både för värmespridning, funktion och självklart av säkerhets skäl. Vi Kontakta oss gärna så bokar vi tid för hembesök hos er.

Kontakta oss..

 

Våra Leverantörer


 

Lagerhållare för LandyVent

Vi är Skånes lagerhållare för LandyVent.

   

Rulla till toppen